درباره سامی یوسف

تبلیغات

تبلیغات

61900308266277118435.gif
موضوعات

موضوعات

جستجو

جستجو

پیوندهای روزانه

پیوندهای روزانه

لینک دوستان

لینک دوستان

امکانات جانبی

امکانات جانبی

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 123
بازدید دیروز : 68
بازدید هفته : 240
بازدید ماه : 440
بازدید کل : 18200
تعداد مطالب : 74
تعداد نظرات : 6
تعداد آنلاین : 1

> پخش زنده حرم


درباره سامی یوسف

سامی یوسف خواننده، ترانه سرا، آهنگساز، تهیه کننده و موسیقی دان کارآزموده ای است که دارای پیوند فرهنگی مستحکمی با موسیقی است و سابقه درخشانی در زمینه موسیقی داشته و تحصیل کرده موسیقی نزد چندین آهنگساز مشهور، از جمله اساتید یکی از معتبرترین مؤسسات موسیقی در جهان ــ دانشگاه سلطنتی (رویال آکادمی) موسیقی لندن ــ است، «موسیقی تقدیر اوست» پیش بینی ای بود که آشنایان، با اطمینان کامل و بی هیچ شگفتی و تعجبی در مورد او داشتند.

سامی نوازندگی چندین ساز از جمله پیانو، ویولن، تار، تمبک، سنتور، دف، طبله و عود را در کودکی آموخت. او اشتیاق زیادی برای اثرگذاری در زمینه موسیقی داشت و با انتشار آلبوم پیشگامانه اولش، «المعلم» ـ آلبومی که آهنگساز، تهیه کننده و خواننده آن بود ـ چنین کرد و اثری ماندگار از خود بر جای گذاشت. یک جوان مسلمان بریتانیایی به سرعت به موضوع گفتگوی مردمان سرزمینهای دوردست و متفاوتی چون مصر و ترکیه تبدیل شد. این آلبوم نه تنها به راحتی بیش از 3 میلیون نسخه به فروش رفت بلکه هواداران بسیاری در میان مردم خاورمیانه، شمال آفریقا و جنوب شرقی آسیا برای او به ارمغان آورد.

جوانان هوادار او که شیفته ظاهر و رفتار خوب او می شدند، از آنچه در سامی، به عنوان یک الگو، می دیدند تقلید می کردند. طرفداران او از این که اذعان کنند که موسیقی سامی، زندگی آنها را ـ برای بهتر شدن ـ تغییر داده است، شرمسار نبودند. این ارتباط دو سویه ی هنرمند ـ هوادار به طرز بی سابقه ای با انتشار «امت من»، آلبوم دوم و بسیار تحسین شده سامی که به راحتی بیش از 4 میلیون نسخه از آن به فروش رفت، رشد کرد. سامی نه تنها به سرعت در رأس اخبار CNN، BBC، ABC، الجزیره و اکثر شبکه های تلویزیونی در خاورمیانه و ترکیه قرار گرفت، بلکه در شبکه های شناخته شده و همه پسند هم مطرح شد.

سامی به موضوع اصلی مطالعات بنیادهای پژوهشی (Think Tank ) در عرصه موسیقی تبدیل شد، او از سوی مجلهTime به عنوان «بزرگترین ستاره راک جهان اسلام» و از سوی Guardian به عنوان «مشهورترین مسلمان بریتانیایی در جهان» مورد تقدیر قرار گرفت. مجله مطالعات رسانه ای فراملّی (TBS)، در دو مقاله مجزا، نماهنگ های سامی یوسف را به عنوان نمادی از مثبت اندیشی و معناگرایی و موسیقی او را به عنوان جایگزین و رقیبی برای جریان غالب موسیقی غربی، تحسین کرد.

طولی نکشید که موفقیت او توسط دانشگاه Roehampton در جنوب غربی لندن مورد تقدیر قرار گرفت و در نتیجه سامی به عنوان اولین و جوان ترین مسلمان دریافت کننده جایزه دکترای افتخاری به خاطر «ایفای نقش فوق العاده در زمینه موسیقی» برگزیده شد. موسیقی او نه تنها امواج رسانه ها در لندن و لس آنجلس را تسخیر کرد، بلکه در در کشور سنتی مذهبی عربستان هم به شدت نفوذ کرد. 250000 نفر در میدان Taksim استانبول ترکیه برای مشاهده اجرای سامی یوسف جمع شدند.

جمعیت با افتخار اعلام می کردند: «او یکی از ماست» و با سامی در ترکیه ی محبوب او، هم نوا می شدند. سامی در چهار قاره اجرا داشته است، در سالن های معتبری چون Wembley Arena در لندن، تالار Shrine در لس آنجلس و Velodrome در کیپ تاون آفریقای جنوبی ـ و این یک برآورد حداقلی است. نمایش های او باشکوه و خاصّ خود او و درست و حساب شده است و در کنار خواندن به زبانهای انگلیسی، عربی، ترکی، فارسی، اردو، آذری و مالایی در اجرای بسیاری از سازهای کلاسیک و محلی، تسلط کامل دارد. اشتیاق او به زبان های مختلف، در کنار سادگی رفتارش سبب می شود که سبک او یک نمونه و اجراهایش یک تجربه به یاد ماندنی باشد. اما سامی به شهرت اهمیتی نمی دهد. به نظر او، جایگاهش به عنوان یک هنرمند در حکم یک امانت مقدس است، امانتی که به بهترین وجه با کمک کردن به مردم مورد احترام قرار می گیرد.

او در مورد مسئولیتش به عنوان اولین سفیر جهانی سیلاتک که یک حرکت ابتکاری از سوی کشور قطر برای ترویج مهارت های کارآفرینی و دسترسی آزاد به سرمایه و بازار برای ایجاد اشتغال می باشد با تلاش و کوشش فراوان به عهده گرفت. در کنسرت Live8 او در Wembley Arena، میلیونها پوند برای قربانیان منطقه جنگ زده دارفور جمع آوری شد، که توسط دولت بریتانیا از تلاش های او در این زمینه قدردانی به عمل آمد. سامی با فرستادن پیام امید و حمایت همیشگی از طریق تک آهنگ خیریه «ندایت را شنیدم»، آغازگر ارتباط نزدیک با مؤسسه خیریه سازمان ملل ـ «Save the Children»ـ برای کمک به ارتقای روحیه قربانیان سیل سال 2010 پاکستان بود. این آهنگ وسیله ای برای تشکل های اطلاع رسانی و افزایش آگاهی مردم در اداره هماهنگی امور انسان دوستانه سازمان ملل (OCHA)، BBC و CNN تبدیل شد.

سامی یکی از بزرگترین صادرات های انگلستان در دهه اخیر بوده است. در طول 7 سال، او با مهارت تمام، آب های آزاد را پیمود ـ او قلب ها و افکار میلیونها نفر در خاورمیانه، اروپا، آمریکای شمالی و آفریقای شمالی را تسخیر کرد. مسیر حرکت او در اصل، سبک ابداعی او ـ «اسپیریتیک» بود که در آلبوم سومش، «هر جا که هستی»، از لحاظ موسیقی و مفهوم تجلی یافت؛ اسپیریتیک حاصل هویت سامی است. سامی، یک مسلمان انگلیسی سربلند و مدافع سرسخت وحدت بوده و جسورانه متعهد به تفاهم فرهنگ ها از طریق ترویج ارزش های جهانی و تجلیل از روح انسانی است. هدف او ایجاد پلی برای پر کردن شکاف میان برداشت ها و احساس ناسازگاری و نیز پرورش استقلال معنوی است، تا همگی ما بتوانیم وارد دوره جدیدی از همکاری و همزیستی شویم. زمانی که نژادهای مختلف در کنار هم قرار می گیرند، وقتی پیر و جوان، مؤمن و کافر، مرد و زن، هم صدا می شوند، و این زمانی است که اسپیریتیک می درخشد. یک مسئولیت بلند پروازانه که تا حدودی به آن دست یافته است. برای بسیاری از افراد، این دوران آغاز شده است.

منبع : سایت رسمی سامی یوسف



  • تاریخ ارسال : شنبه 8 تير 1392 ساعت: 1:33
  • نویسنده :

می پسندم نمی پسندم
نظرات()

مطالب مرتبط


بخش نظرات این مطلب


این نظر توسط رز در تاریخ 1393/3/21/3 و 14:54 دقیقه ارسال شده است

<-CommentGAvator->

جزاکم الله...


برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:







ورود کاربران

ورود کاربران

    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع

    عضويت سريع

      نام کاربری
      رمز عبور
      تکرار رمز
      ایمیل
      کد تصویری
      چت باکس

      چت باکس


        نام :
        وب :
        پیام :
        2+2=:
        (Refresh)
        پشتيباني آنلاين

        پشتيباني آنلاين

          پشتيباني آنلاين
          آمار

          آمار

            آمار مطالب آمار مطالب
            کل مطالب کل مطالب : 74
            کل نظرات کل نظرات : 6
            آمار کاربران آمار کاربران
            افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
            تعداد اعضا تعداد اعضا : 2

            آمار بازدیدآمار بازدید
            بازدید امروز بازدید امروز : 123
            بازدید دیروز بازدید دیروز : 68
            ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 12
            ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 7
            آي پي امروز آي پي امروز : 41
            آي پي ديروز آي پي ديروز : 23
            بازدید هفته بازدید هفته : 240
            بازدید ماه بازدید ماه : 440
            بازدید سال بازدید سال : 1451
            بازدید کلی بازدید کلی : 18200

            اطلاعات شما اطلاعات شما
            آی پی آی پی : 3.145.186.173
            مرورگر مرورگر :
            سیستم عامل سیستم عامل :
            تاریخ امروز امروز :
            تبادل لینک هوشمند

            تبادل لینک هوشمند

              تبادل لینک هوشمند
              برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان ..::وبلاگ پروانگان شمع رسالت::.. و آدرس parvanegan.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






              خبرنامه

              خبرنامه

                براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



                آخرین نطرات کاربران

                آخرین نطرات کاربران

                  mahtabmahtab - خیلی ممنون

                  - 1394/2/27/parvaneg
                  سمانهسمانه - عاشق آهنگاشم صداشم عالیه موفق باشید - 1393/12/19/parvaneg
                  زیازیا - good - 1393/8/2/parvaneg
                  زیازیا - - 1393/8/2/parvaneg
                  زیازیا - - 1393/8/2/parvaneg
                  رزرز - جزاکم الله... - 1393/3/21

                  درباره ما

                    به وبلاگ پروانگان شمع رسالت خوش آمدید این وبلاگ جهت انتشار عناوین و مطالب اسلامی تأسیس شده است لطفاً برای یاری رسانیدن به ما ازنظرات مارا بهره مند سازید جزاکم الله خیراً

                  کلیه ی حقوق مادی و معنوی سایت مربوط به بوده و کپی برداری از آن با ذکر منبع بلامانع می باشد.
                  قالب طراحی شده توسط: تک دیزاین و سئو و ترجمه شده و انتشار توسط: قالب گراف